O nama

Djelatnost naše konzultantske tvrtke je savjetovanje u domeni hidrogeologije i zaštite okoliša koja je specijalizirana za dijagnostiku i planiranje, za izdavanje dozvola, za kontrolu i osiguranje vezanih za istraživanje podzemnih voda. Naši klijenti su akteri privatnog i javnog sektora, lokalne samouprave, vodogospodarske ravnateljstva, gradski vodovodi i nacionalni parkovi

Europska unija pridaje veliki važnost - i značajna sredstva u skladu s tim - istraživanju i rješavanju problema lokalne i regionalne zaštite okoliša i očuvanje vodenih resursa. Programi prekogranične suradnje pružaju mogućnost rješavanja problema zaštite okoliša, koje dotiču i susjede države. Ujedno sudjelujemo i u pripremi planova za ispitivanje podzemnih voda, implementaciji i istraživačkim projektima financiranih od strane Europske Unije.

Na lokalnoj razini imamo brojne narudžbe za izvršenje dijagnostičkih radova, i izrade plana očuvanja lokalnih, općinskih krhkih vodnih resursa

Naši klijenti iz privatnog sektora su najčešće poručiocima projektiranja, određivanja lokacije i/ili dubina izvora, stjecanja dozvole za izgradnju, za rad i za održavanje bunara. U posebnim slučajevima, vrsimo terenska istraživanja i pripreme planova (npr., geofizička ispitivanja deponija, ispitivanja rudišta).

Istaknuti području naših istraživanja su geofizička ispitivanja vodonosnih slojeva u karstu i ispucalim stijenama. Proteklih godina zbog brojnih ispitivanja zaštite vodenih resursa i prekograničnih ispitivanja zaštite i lociranje akvifera postalo je neophodan razvoj i pribavka raznih geofizičkih instrumenata. Ponosni smo da u našoj zemlji trenutno jedini posjedujemo geofizičke instrumente, kao što su RMT, VLF-R, VLF-EM-GRAD (Radio Magneto Telluric, Very Low Frequency-resistivity, Very Low Frequency-Electromagnetic Gradient) koje koristimo za ispitivanje karstnih, ispucalih formacija. U ovim područjima vršimo trasiranja podzemnih tokova sa GGUN-FL (fluorometar) i terensko analiziranje uzorka vode. Posljednjih godina postali smo jedan od najtraženijih izvodioca geofizičkih ispitivanja s VES i IP (Vertical Electrical Sounding i Induced Polarization). Rezultate geofizičkih ispitivanja, 3D modele izrađujemo u najmodenijim softverima poput FEFLOW i VISUAL MODFLOW FLEX.

Posedujemo projektantsku licensu iz oblasti zaštite voda i zemljišta, za hidroinžinjering, i iz oblasti inžinjerstva istraživanja vodenih resursa, bušenje bunara, hidrogeologije i zaštite životne sredine.

Naša tvrtka odgovara ISO 9001:2008 (MSZ EN ISO 9001: 2009) i ISO 14001:2004 (MSZ EN ISO 14001:2005)internacionalnim standardima.

GOP - 2010 - 2.1.1 /: Nabava opreme i razvoj informacijskih tehnologija GeoGold Karpatia doo.